Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит компанії-виробника відеокліпів із обладнанням у заставі – виставлено на продаж

23.05.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

31 травня уперше в системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом компанії, що працює у сфері виробництва телевізійних рекламних роликів та музичних відеокліпів. Актив перебуває на балансі ПАТ «ЕНЕРГОБАНК» і виставляється на торги із початковою ціною реалізації 1,41 млн грн.

Компанія-позичальник не перебуває у стані припинення і веде господарську діяльність у сфері виробництва телевізійних рекламних роликів і музичних відеокліпів для українського та європейського ринків. На початок серпня 2016 року заборгованість за кредитом склала  1,72 млн грн.

У забезпечення за договором передано майнові права за договорами та обладнання –  бобінорізальна машина, друкарська машина, ламінатор, монтажний стіл та ще 14 одиниць друкарського обладнання. Територіально майно, що передане у забезпечення за договором, знаходиться у м. Вишгород, Київської області.

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

 Початкова ціна реалізації – 1 413 024,54 грн.

Аукціон відбудеться 31 травня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів - Товариство з обмеженою відповідальністю  «Електронні торги України». Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 30.05.2017 року.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.