Людям з порушення зору Звичайна версія

Діючий оздоровчо-відпочинковий котеджний комплекс у Татарові (Карпати) виставлено на продаж

09.06.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

13 червня уперше у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу діючого оздоровчо-відпочинкового комплексу в Українських Карпатах – у с. Татарів Івано-Франківської області. Актив, що перебуває на балансі ПАТ «Енергобанк», виставляється на торги із початковою ціною реалізації 14,02 млн грн.

 

Виставлений на продаж відпочинковий комплекс знаходиться в центрі курортного населеного пункту Татарів, у долині р. Прут, та був введений в експлуатацію 2007 року. Сьогодні на території комплексу (майже 0,68 га) на висоті 750 м над рівнем моря біля підніжжя гори Хом'як  розташовуються шість дерев’яних (смерекових) двоповерхових котеджів та просторий ресторан-колиба. Котеджі оснащені усіма інженерними системами (електрозабезпечення, водопостачання та водовідведення, автономне опалення) та здатні одночасно приймати до 90 відвідувачів.

Загальна площа будівель оздоровчо-відпочинкового комплексу становить 1055,4 м2. Діючий ресторан-колиба має площу 339,3 м2.     

Одним лотом на аукціон виставляються земельна ділянка (0,68 га), оздоровчо-відпочинковий комплекс та колиба (1394,7 м2), а також – нежитлові приміщення гаражу (148,6 м2).

Ілюстрована презентація активу – за посиланням

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів можна знайти тут. 

Аукціон відбудеться 13 червня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів – ЦЕНТРАЛЬНА УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА. Заявки на участь у торгах приймаються до 12 червня.

Початкова ціна реалізації – 14 019 106,68 грн. У той же час, у публічному паспорті торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів (у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися). 

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.